360 graden toer, 2D en 3D film en fotografie

360 graden toer, 2D en 3D film en fotografie

Om een steeds beter beeld te geven van een jacht/ bedrijf of woning, bieden wij 360-graden foto’s en (live) films aan. De kwaliteit van deze media is in grote stappen vooruit gegaan sinds we gebruik kunnen maken van onze HDR-techniek (High Dynamic Range Wikipedia). Daarnaast is ook de weergave van de 360-graden opnames een stuk meer gebruiksvriendelijk geworden. Geloof ons: de 360’s hebben de toekomst! Vooral door nieuwe ontwikkelingen zoals de Oculus Rift (Oculus Rift) worden 360-graden foto’s en films een echte beleving, als virtuele tour.

 • Interieur en exterieur Jachtbouw

  Om een volledig beeld te geven van uw jacht interieur of exterieur bieden wij 360-graden foto’s en films aan. Dit in combinatie met een interactive indeling van elk dek.

   
 •  

  Woningfotografie

  Bij het verkopen van een woning is aantrekkelijk beeldmateriaal essentieel om op te vallen tussen al die duizenden andere woningen.

   
 •  

  Bedrijfsfotografie

  Het lijkt een cliché, maar tegenwoordig is niets minder waar. Zoekmachines vinden niet alleen tekst maar ook foto’s, een geweldige kans om direct een goed beeld van je bedrijf te geven.

   
 •  

  Evenementen

  Door uw evenement of uw aanwezigheid op een evenement op een aantrekkelijke manier te filmen kunt u middels een 360 (3D) graden film op een hele fijne manier contact leggen met uw publiek.  De (live) event film is tevens in te zetten op uw social media platformen als LinkedIn, Facebook en Twitter.

Voor klik hier voor voorbeelden en meer infornatie.