Design

(Live) ( Concept) Design, uw interieur en exterieur van het jacht, ontwerpen, bekijken en aanpassen.

3D Line Design maakt voor en samen met verschillende jachtbouwers in Nederland zowel  interieur als exterieur ontwerpen en stylen. Om ontwerpen geheel te laten aansluiten op de wensen van de eigenaar, zijn de visualisatie technieken hierbij onontbeerlijk.

Gebruikmakend van 3D Rhino en V-ray stations, kan het ontwerp van 3D Line Design de wensen van de klant (live) visualiseren en in detail inpassen in het ontwerp. Want dat is de specifieke aanpak van custom built. Binnen het jachtbouw weet ik telkens opnieuw een uniek schip te creëren, dat de eigenaar zal passen als een handschoen.

Boarncruiser Traveller 43, 46 en 49. De Lounge 37 en 42. En de Boarncruiser Elegance 44, 48 AC en de 1280 en 1440.

Hieronder de laatste projecten voor de Boarnstream, ontworpen en gemodelleerd zowel het exterieur en het interieur inclusief de visualisaties.

Jachtbouw is tegenwoordig maatwerk!

Hedendaags jacht ontwerp kan niet zonder maatwerk. Daarom tekent/ontwerpt 3DL ook live via skype of op afspraak met uw klant op de werf. Flexibel en doelgericht, veelzijdig en creatief. Zo komt een jacht ontwerp tot leven en is de eigenaar betrokken!

Van cruciaal belang voor de succesvolle afronding van een interieur project is de communicatie over de bedoeling en ideeën van het ontwerp tussen de jachtbouwer en opdrachtgever. Ik ontwerp niet alleen complete jachten inclusief het interieur, maar doe ook de onderliggende onderdelen zoals de ruimte planning, ontwerpdetails en design management, concept design, keuze en beschrijving van materiaal, specificaties en de uitwerking van alle  technische tekeningen.

 

 

 

 

Uw jacht ontwerp tonen voor deze in aanbouw gaat?

Dat kan.

3D-technologie biedt de mogelijkheid om uw schip zeer realistisch te ontwerpen zodat het gevoel van ruimte, detail en materiaalkeuzes bijna voelbaar word voordat uw schip in aanbouw gaat. Omdat bijna geen jacht ontwerp gelijk is en ieder schip semi custom-made is, is het niet altijd even gemakkelijk om de uitkomst van bepaalde keuzes inzichtelijk te hebben. Door deze tekeningen wordt dat probleem opgelost en wordt het eindresultaat bijna 100 procent voorspelbaar. Een kleine investering in tijd en moeite meer dan waard om daadwerkelijk het droomschip te bouwen!

Hieronder: Exterieur en interieur ontwerp gemaakt voor Steeler Yachts. Dit jacht ontwerp is inmiddels gereed.