Visualisatie & Design

Visualisatie @ Concept-engineering @ Visueel Design 

3D Line-Design is gespecialiseerd in 3D artists impressions, maar gaat verder dan het leveren van het ontwerp of de visualisatie, zo is het onder andere mogelijk om virtueel door het ontwerp te lopen of via 360 graden technieken te tonen via uw website. Dit in een breed gebied van onder andere: product-  project-  interieur-  exterieur-  en offshore visualisaties.

Exterieur concept design en visualisaties

 

 

Interieur concept design en visualisaties

 

* Realistische visualisaties ofwel renderingen / impressies / artist impressions.
* 3D en 2D Animaties en films
* Infographic / Ingekleurde plattegronden
* Concept styling

 

Een voorbeeld van een interactieve 360 graden web visualisatie.

Besteed u veel aandacht aan de presentatie van uw product? Laat dit dan ook op uw website zien met behulp van een 360° rendering of virtuele tour! Potentiële kopers / bezoekers van uw website zullen echt de sfeer proeven van bijvoorbeeld het interieur. Ongeacht of het grote of kleine ruimtes zijn, binnen of buiten. Wanneer de 3D-file eenmaal is aangemaakt, zijn de gebruikte indeling en materialen snel aan te passen naar de wensen van de klant.

Klik op de afbeelding hieronder voor een 360° tour in de NG50 van Steeler Yachts.

NG50-25-c-980x551

 

 

Voorbeelden van visualisatie.

Bekijk de verschillende voorbeelden in de rechter knoppenbalk om een idee te krijgen van de expertise en mogelijkheden. Heeft u zelf een idee, bijvoorbeeld een product of ontwerp en wilt u eens van gedachten wisselen over hoe dit tot uitvoering gebracht kan worden? Neem dan gerust contact met mij op.

Voorbehouden

De tekeningen zijn zogenaamde ‘artist impressions’. Het is daarom mogelijk dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering, onder andere in kleur. Er kunnen daarom geen rechten aan deze impressies worden ontleend.