3D Visualisatie

Visualisatie @ Engineering @ Visueel Design @ Interactive Virtual Reality @ Animatie

3D Line-Design is gespecialiseerd in 3D-artist’s impressions maar gaat verder dan het leveren van het ontwerp of de visualisatie, zo is het onder andere mogelijk om virtueel door het ontwerp te lopen of via 360 graden technieken te tonen via uw website. Dit in een breed gebied van onder andere: product-  project-  interieur-  exterieur-  en offshore visualisaties.

Om een volledig beeld te geven van uw jacht interieur of exterieur na voltooiing, bieden wij 360-graden foto’s tours en films aan. Dit in combinatie met een interactive indeling van elk dek.

Exterieur design en visualisaties

 

Interieur design en visualisaties

 

* Realistische visualisaties ofwel renderingen / impressies / artist impressions.
* 360 Graden visualisaties met interactieve media / panorama’s op de website.
* 360 graden fotografie en drone opnames. Klik hier voor meer info!!
* Interactieve virtuele realiteit ofwel virtual reality Klik hier voor meer info!!
* 3D en 2D Animatie’s en films
* Infographic / Ingekleurde plattegronden
* Concept styling

 

Enkele voorbeelden van onder andere interactieve 360 graden web visualisatie, ook virtueel te bekijken met de oculus rift bril.

Besteed u veel aandacht aan de presentatie van uw product? Laat dit dan ook op uw website zien met behulp van een 360° rendering of virtuele tour! Potentiële kopers / bezoekers van uw website zullen echt de sfeer proeven van bijvoorbeeld het interieur. Ongeacht of het grote of kleine ruimtes zijn, binnen of buiten. Wanneer de 3D-file eenmaal is aangemaakt, zijn de gebruikte indeling en materialen snel aan te passen naar de wensen van de klant.

Klik op de afbeelding hieronder voor een 360° tour in de NG50 van Steeler Yachts.

NG50-25-c-980x551

 

 

 

 

 

www.Vir4Shore.com

Next generation virtual reality experiences on the Oculus Rift

Met behulp van een virtual reality-bril van Oculus Rift door virtuele 3D ruimtes bewegen. Levering van volledig meeslepend en real-time visualisaties van vrijwel elke omgeving, voor inspirerende product ervaringen, training en verkoop toepassingen.

Zie op onze website voor meer informatie: www.Vir4Shore.com

Electronic pressure transmitter

 

 3D virtual reality tour and 3D print for worlds largest mobile offshore pomp station.11080605_707815456007315_4609381750999057488_o

 

Ons werk vindt u onder andere bij:

* Offshore visualisatie, Workboats, Large Vessels, Oil Rigs (Voor o.a. Hydac )
* Product visualisatie.
* Scheeps- en jacht visualisatie.
* Interieur en exterieur , Architectuur en Retail visualisatie.

Voorbeelden visualisatie.

Bekijk de verschillende voorbeelden in de rechter knoppenbalk om een idee te krijgen van de expertise en mogelijkheden. Heeft u zelf een idee, bijvoorbeeld een product of ontwerp en wilt u eens van gedachten wisselen over hoe dit tot uitvoering gebracht kan worden? Neem dan gerust contact met mij op.

Voorbehouden

De tekeningen zijn zogenaamde ‘artist impressions’. Het is derhalve mogelijk dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering, onder andere in kleur. Er kunnen daarom geen rechten aan deze impressies worden ontleend.